hlavicka

Denní Menu

25. 2. 2017

Polévky

0,33l   Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi   25,-
0,33l   Pórková   27,-

Hlavní jídla

150g   MORAVSKÝ VRABEC, dušené zelí a houskový knedlík   96,-
150g   HOVŽÍ RAGŮ s mrkví a hráškem, bramborové noky   95,-
350g   TORTELLINI s vepřovým masem a boloňskou omáčkou, sypané parmazánem   98,-
150g   KUŘECÍ ŘÍZEK plněný šunkou a sýrem, vařené brambory, zelný salát   102,-

NÁŠ TIP

180g   KRŮTÍ NUDLIČKY a lá Stroganoff (smetana, žampiony, okurky), opečené brambory   129,-

Dezert

150g   Čokoládový fondant se šlehačkou a jahodovým topingem   35,-
1ks   Domácí jablečný štrůdl se šlehačkou   25,-